en

Compleet, steriel en optijd

Wij reinigen en steriliseren, u opereert verder..


Uw vakkundige partner betreffende sterilisatiediensten voor ziekenhuizen,
Private klinieken, praktijken, zelfstandige chirurgen, medische industrie.

 Vanuit tweetal vestigingen steriliseert Claaf instrumenten van ziekenhuizen en klinieken uit heel Nederland. 
 Door jarenlange ervaring en procesinnovatie creëren wij kwaliteit en waarde voor onze klanten. Dankzij onze eigen technische dienst en Dochterbedrijf Claaf People garanderen wij werkcontinuïteit en optimale service.


Een duidelijke focus op kwaliteit & innovatie, zo onderscheidt Claaf zich als dienstverlener voor ziekenhuizen en medische bedrijven


Premium kwaliteit

Ervaring en vakkundigheid samen met de nieuwste technologieën en innovaties zorgt voor een duurzame conditie van uw kostbare instrumenten. Of het nou een mesheft is of een optiek elke instrument krijgt het volledige aandacht en onderhoud.


Altijd Gediplomeerd ervaren CSA personeel

Gediplomeerd en ervaren CSA medewerkers zijn zeer schaars.
Dankzij onze dochterbedrijf 
Claaf People zijn wij altijd en alleen voorzien van ervaren gediplomeerde, gemotiveerde CSA medewerkers. Zodoende bent u altijd ervan verzekerd dat uw instrumenten altijd op tijd en enkel wordt behandelt door gediplomeerde en ervaren CSA medewerkers.


live en traceerbaar

Vanuit uw kliniek of afdeling zien in welke procesfase uw instrumenten bevinden, en wanneer u deze kunt verwachten. Aan de hand van een barcode wordt elke instrumentnet geregistreerd, zodoende is elke processtap goed vastgelegd.


Kwaliteitscontrole

Reinigen en steriliseren van medische instrumenten is een cruciaal onderdeel van de Patientveiligheid. Met onze audits en steekroeven houden wij ons proces en uw instrumenten continu in de gaten. 


7 dagen 24 uur

Kwaliteit snel kunnen leveren is een van onze kenmerken. Hiervoor zijn we het hele jaar 7 dagen 24 uur werkzaam om uw instrumenten altijd op tijd te kunnen leveren.


Same Day Delivery

Zelfde dag ophalen en steriel bezorgen is een standaard keuze die u heeft bij Claaf. Onze gestructureerde en geïntegreerde logistiek aanpak - inclusief nachtleveringen en spoedleveringen staan altijd garant voor een succesvol concept.

Uw instrumenten in goede handen

Vanuit een innovatief en geïntegreerd service concept ondersteunt Claaf ziekenhuizen en klinieken bij het ontwikkelen van high-tech structuren die de kwaliteit verhogen en de kosten onder controle houden. De innoverende steriele dienstverlening van Claaf creëert de volgende toegevoegde waarde:

  • conformiteit met alle standaarden, richtlijnen en wetgeving terzake
  • zekerheid op een just in time belevering van de steriele diensten
  • garantie op een hoge kwaliteit van producten en diensten
  • verhoging van de productiviteit door transparantie in de kosten en optimalisatie

In 20 jaar ervaring meer dan 1.500.050 instrumenten gereinigd en gesteriliseerd

Jouw https://www.youtube.com/watch?v=E_A9FyWIM8stitel

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.