Welkom bij Claaf

Gespecialiseerd in het reinigen, steriliseren en transporteren van Medisch hulpmiddelen. Jong, dynamiek en allerbelangrijkste ervaren speler in de markt van sterilisatie en logistiek van medisch instrumentarium. Vanuit Zuid-holland en Noord-Holland steriliseert Claaf instrumenten van ziekenhuizen en klinieken door heel BENELUX. Expertise en ervaring maakt dat Claaf zelfs de meest specialistische sterilisaties efficiënt en zorgvuldig uit kan voeren. Zowel de medewerkers als het bedrijfsmanagement bestaan allemaal uit ervaren, kennisrijke gediplomeerd CSA medewerkers. Claaf staat garant voor de duurzaamheid van uw kostbare instrumenten, juiste onderhoud en behandeling, optimale wering van microben en steriliteit.

De Grondvlak van Claaf 

Claaf neemt het volledige sterilisatieproces van medisch instrumentarium uit handen. Met ons werk brengen we rust en structuur in het gehele proces, bieden we kwaliteit en efficiëntie en zorgen we voor een optimale samenwerking met ziekenhuizen, klinieken en praktijken. Wij steriliseren, u opereert verder.

Kwaliteit & Efficiëntie

Claaf heeft het sterilisatieproces volledig geoptimaliseerd. Omdat we veel ziekenhuizen en klinieken bedienen hebben we schaalvoordelen en investeren we in de hoogste kwaliteit sterilisatiemachines en de nieuwste technologieën. Omdat we ook in de nacht, weekenden en feestdagen doorwerken bent u ervan verzekerd dat uw instrumentarium altijd op tijd, indien gewenst de volgende ochtend, weer beschikbaar is. Naast het sterilisatieproces kunnen we ook de logistiek werkzaamheden op het OK-complex voor u uit handen nemen.

Uw werkzaamheden staan centraal

Claaf hanteert een vraag gestuurde aanpak. Dit houdt in dat er wordt gewerkt op basis van de planning van uw OK. U kunt precies aangeven welk instrumentarium u wanneer weer nodig heeft en op basis daarvan plannen wij de sterilisatiewerkzaamheden in. Spoedaanvragen kunnen we binnen een paar uur steriliseren en leveren. Zo bent u altijd verzekerd van een steriel instrumentarium.

Ontspannend structuur

Claaf creëert rust en structuur in het proces van opereren en steriliseren. U kunt er op vertrouwen dat uw benodigde instrumentarium op tijd, compleet en steriel beschikbaar is. Doordat het proces geheel gepland wordt ontstaat er minder stress en kan er meer gefocust worden op de operatie en de patiënt dan op de organisatie daaromheen.

Online Track and trace

Door onze uniek online instrumentenvolgsysteem kunt u achter uw schermen het gehele proces stap voor stap inzien. U weet in welke fase uw instrument zich bevindt en wanneer u hem kunt verwachten. Deze service biedt ervoor dat u uw planning optimaal kan voorbereiden. Naast dat ontvangt u bij elke steriel geleverde hulpmiddel een uitgifte rapportage over het gehele proces.

Samenwerken

Claaf zet in op een optimale samenwerking met uw ziekenhuis of kliniek op alle fronten. Zo hebben we Claaf medewerkers bij ziekenhuizen op de OK staan om het instrumentarium en de steriele medische hulpmiddelen klaar te zetten, brengen en halen we dagelijks instrumenten bij verschillende ziekenhuizen en klinieken en overleggen we regelmatig met operationeel verantwoordelijken over de optimalisatie van alle processen.

Team Claaf